Imaneq 30, 3900 Nuuk Postboks 1188

Referencer

Se her vores referencer

Cadvi er her for at hjælpe dig med dine forretningsmæssige behov. Vi kan tage os af juridiske spørgsmål, HR-problemer eller generel assistance, som iværksætteren har brug for, så de ikke behøver at bekymre sig om tidskrævende opgaver. Se her hvem vi ellers har hjulpet

Tommys rådgivning er på et højt fagligt niveau, baseret på stor erfaring og et solidt juridisk grundlag. Jeg vil på det varmeste anbefale Cadvi.
Jeppe Jensen | Adm. direktør, KNI
Vi har haft fornøjelsen af at have Cadvi tilknyttet KNI i en periode. Tommy Ege Kristensen var tilknyttet HR-afdelingen som ekstern konsulent, hvor han bl.a. gennemførte en større analyse af eksisterende processer og udviklingsområder samt håndterede overgangen til ny pensionsordning. Han bidrog også som sparringspartner til direktionen bl.a. i forbindelse med ansættelsen af ny HR-chef.
Jeppe Jensen | Adm. direktør, KNI
For meg var det viktig å ha bistand fra noen som kunne se en situasjon fra ulike perspektiv og som kunne gi konkret og ærlig veiledning. Tommy Ege Kristensen har lang erfaring og mye kunnskap om grønlandsk arbeidsliv og gav både gode råd og god praktisk støtte.
Anne Mette Gangsøy
Med Tommys lange erfaring og kunnskap fra grønlandsk arbeidsliv, har jeg hatt all den støtten og bistand jeg har trengt som ny direktør i en ny kultur og i en ny kontekst.
Anne Mette Gangsøy
Tommy Ege Kristensen er både en sparringspartner i vanskelige spørsmål og en som løser konkrete oppgaver og virkelig bistår når man trenger hjelp. Han er grundig og tett på, og jeg kan absolutt anbefale Cadvi!
Anne Mette Gangsøy
Jeg valgte at benytte mig af Cadvi i en periode, hvor jeg havde meget travlt på kontoret, og havde brug for en ekstra hånd til at løfte opgaverne. Tommy arbejdede selvstændigt, professionelt og med høj faglighed, og gav mig den aflastning, jeg netop havde brug for.
Marie Louise Frederiksen
Jeg har samarbejdet med Cadvi primært omkring vores forsikrings- og pensionsområde. Jeg har samtidig også foretaget en del sparring med Tommy på HR-området. Det har været en fornøjelse, da Tommy har styr på HR, og man kan altid regne med en professionel tilgang til opgaverne. Jeg kan klart anbefale Cadvi.
Kasper Berthelsen | HR Manager