Imaneq 30, 3900 Nuuk Postboks 1188

Referencer

Se her vores referencer

Cadvi er her for at hjælpe dig med dine forretningsmæssige behov. Vi kan tage os af juridiske spørgsmål, HR-problemer eller generel assistance, som iværksætteren har brug for, så de ikke behøver at bekymre sig om tidskrævende opgaver. Se her hvem vi ellers har hjulpet

Det har været værdifuldt at hente sparring både i personalemæssige spørgsmål, men også i komplekse sager af juridisk karakter, som umiddelbart virkede uløselige. Det er af stor betydning at have en rådgiver med lang erfaring inden for administrative og erhvervsretlige forhold i Grønland.
Anja Hynne Nielsen, Handicaptalsmand
Tommy har på flere områder leveret hurtigt og altid kvalificeret bistand og rådgivning inden for HR spørgsmål samt erhvervsjuridisk rådgivning. Tilioq har også haft gavn af interim assistance onsite, hvilket har hjulpet med at effektivisere strukturen i organisationen og stabilisere i en overgangstid med manglende personale.
Anja Hynne Nielsen, Handicaptalsmand
Vi har benyttet Cadvi inden for det juridiske og det administrative, og har kun haft gode erfaringer med samarbejdet. Cadvi har ydet en god og professionel hjælp også inden for projektarbejde, med struktureret opfølgning og overholdelse af alle deadlines. Det har været utroligt hjælpsomt (og tidsbesparende) at kunne få hjælp til flere forskellige forhold hos samme samarbejdspartner.Løbende professionel sparring og fortrolig rådgivning, i kombination med konkret opgaveløsning og dokument-/sagsvurdering inden for nogle meget brede områder, er en unik pakke, som Tommy Ege Kristensen og Cadvi tilbyder og løfter på meget tilfredsstillende vis. Vi kan kun anbefale Cadvi.
Ken Jensen | Formand, PPK
Tommys rådgivning er på et højt fagligt niveau, baseret på stor erfaring og et solidt juridisk grundlag. Jeg vil på det varmeste anbefale Cadvi.
Jeppe Jensen | Adm. direktør, KNI
Vi har haft fornøjelsen af at have Cadvi tilknyttet KNI i en periode. Tommy Ege Kristensen var tilknyttet HR-afdelingen som ekstern konsulent, hvor han bl.a. gennemførte en større analyse af eksisterende processer og udviklingsområder samt håndterede overgangen til ny pensionsordning. Han bidrog også som sparringspartner til direktionen bl.a. i forbindelse med ansættelsen af ny HR-chef.
Jeppe Jensen | Adm. direktør, KNI
For meg var det viktig å ha bistand fra noen som kunne se en situasjon fra ulike perspektiv og som kunne gi konkret og ærlig veiledning. Tommy Ege Kristensen har lang erfaring og mye kunnskap om grønlandsk arbeidsliv og gav både gode råd og god praktisk støtte.
Anne Mette Gangsøy | Adm. direktør, NAPA
Med Tommys lange erfaring og kunnskap fra grønlandsk arbeidsliv, har jeg hatt all den støtten og bistand jeg har trengt som ny direktør i en ny kultur og i en ny kontekst.
Anne Mette Gangsøy | Adm. direktør, NAPA
Tommy Ege Kristensen er både en sparringspartner i vanskelige spørsmål og en som løser konkrete oppgaver og virkelig bistår når man trenger hjelp. Han er grundig og tett på, og jeg kan absolutt anbefale Cadvi!
Anne Mette Gangsøy | Adm. direktør, NAPA
Jeg valgte at benytte mig af Cadvi i en periode, hvor jeg havde meget travlt på kontoret, og havde brug for en ekstra hånd til at løfte opgaverne. Tommy arbejdede selvstændigt, professionelt og med høj faglighed, og gav mig den aflastning, jeg netop havde brug for.
Marie Louise Frederiksen | Advokat
Jeg har samarbejdet med Cadvi primært omkring vores forsikrings- og pensionsområde. Jeg har samtidig også foretaget en del sparring med Tommy på HR-området. Det har været en fornøjelse, da Tommy har styr på HR, og man kan altid regne med en professionel tilgang til opgaverne. Jeg kan klart anbefale Cadvi.
Kasper Berthelsen | HR Manager